خبردار
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نصرالله جهانگرد «آقای تکفا»، در سومین قسمت از کافه خبر خبرآنلاین، به سوالهای زیر جواب داد:
- شبکه ملی اطلاعات چه زمان تکمیل شد و آیا از استاندارد جهانی منفعت میبرد؟
- چطور باید امنیت شبکه را تامین کرد؟
- اینترنت چه دستاوردی برای کشورها داشته است؟
- چرا با گذشت دههها از ورود اینترنت، توافقی بر سر فیلترینگ اتفاق نمیافتد؟
- چرا نتیجهای از جلسات متعدد حاصل نمیشود؟
- چرا شبکههای اجتماعی بومی موفق نبودند؟
- ما در رقابت با شبکههای اجتماعی خارجی در چه جایگاهی ایستادهایم؟
- چرا تکلیف فیلترینگ روشن نمیشود؟
- مافیای فیلترینگ میتوانند گروه سختی فیلترینگ باشد؟
مشروح این او مباحثه را در ادامه بخوانید:
شبکه ملی اطلاعات دائما در حال بروزرسانی است
نصرالله جهانگرد در جواب به این سوال که شبکه ملی اطلاعات چه زمان تکمیل شد و آیا از استاندارد جهانی منفعت میبرد، او گفت:« شبکه ملی اطلاعات همیشه وجود داشته است و ما دائما در حال بروزرسانی آن بودهایم؛ در نقطهای که تکنولوژی زیاد سریع رشد میکند، برنامه ریزی غلتان است. یعنی شما هر اتفاق جدیدی که میفتد را بازدید میکنید، غلت فرد دیگر میزنید و قدم سپس را برمیدارید و طبیعتا این برنامه ریزی را طوری میکنید که جواب نیازهای روز را بدهد و مواظب آینده هم باشیم.
در مخابرات حالت به شکلی است که امکان ندارد که شما دستگاهی را به کار بگیرید که یک بیت سیگنالینگ آن یا استاندارد آن، با بقیه دنیا فرق داشته باشد، اصلا اگر فرق داشته باشد وصل نمیشود. ما باید در لبه استاندارد جهانی کار کنیم. شبکه ملی اطلاعات آمده است و سرویسها روی آن کار میکنند.»
بنده خدایی که به شبکه ملی اطلاعات او گفت:«اینترنت ملی»
جهانگرد در جواب به این سوال که چه شد که الان سخن از شبکه ملی اطلاعات که میشود، مو به تن مردم سیخ میشود؛ او گفت:« یک بنده خدایی یک بار آمد و او گفت:« اینترنت ملی» اینترنت ملی که معنی ندارد. جغرافیای هر کشوری محدودهای است که تحت کنترل آن سرزمین است، در آن جاده داریم، لب مرز جاده ما به جاده همسایه متصل میشود، رد میشویم و کارمان را میکنیم. ارتباطات هم همین است. ما داخل سرزمین خود ارتباطات داریم، روی آن سواریم و کنترل میکنیم.
ما داخل سرزمین خودمان ارتباطات داریم، بر روی آن کنترل داریم و سواریم؛ راه کنترل آن شمارهگیری، فرکانس و آیپی آدرس است. سه مولفه داریم که با منفعت گیری از آن میتوانیم ارتباطات را در داخل سرزمین خودمان کنترل کنیم؛ مردم نیز در حال سرویسگیری می باشند.
مردم همین الان در حالی که فیلترشکن نصب میکنند و به شبکههای دیگر دسترسی اشکار میکنند از همین خطوط شبکه ملی اطلاعات منفعت گیری میکنند و اطلاعات آنها از آسمان رد نمیشوند.
بعد شبکه ملی اطلاعات وجود دارد؛ محتوا و کاربری قضیه ما است. نگاه من این است که ماموریت دولت، تدوین برنامههای گسترش کاربری و ترقی کارآمدی سرزمین است و همراه آن به نوشته امنیت و فرهنگ بپردازد که ذاتی هر برنامهای است.
متن کامل این او مباحثه را در اینجا بخوانید.
۲۲۷۲۲۷
دسته بندی مطالب
More Stories
سئو تصاویر: چگونه با بهینهسازی عکسها، ترافیک وبسایت خود را افزایش دهیم؟
«شبکه ملی اطلاعات» چه تفاوتی با «اینترنت ملی» دارد؟_خبردار
جرثقیل و یدک کش شیراز ۰۹۰۳۲۴۸۶۰۷۳