محمد میرزابیگی با اشاره به موضوعات سلامت محور درخصوص جامعه ایثارگران او گفت: ما برنامهای را دراین خصوص مطرح ریزی کرده ایم که در مرحله اول آن پایش عمومی صورت میگیرد. در پایش عمومی طبق معمول مراجعه به جامعه مقصد و ایثارگران و خدمات اراعه میبشود خوشبختانه در نزدیک به ۵۰۰ نوشته سلامت محور اطلاعات ثبت و دسته بندی شده است به طور مثال تعداد والدین شهدا و جانبازانی که مبتلا به فشارخون می باشند در این پایش شناسایی و ثبت شده اند در این سطوح با پایش اولیه و عمومی همه موارد شناسایی شدهاند.
معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه گفت: ما بنا داریم در ادامه پایش عمومی پایش تخصصی را انجام دهیم و گروههای مقصد جداسازی شده و در هر گروه و دسته قرار بگیرند و کار مراقبتی و درمانی به این گروهها انجام میبشود.
وی خاطرنشان کرد: پایش عمومی برای عموم جامعه مقصد بوده و پایش تخصصی برای افرادی است که با بیماری مزمن شناسایی شدهاند و در مرحله سپس اعزام این
افراد در صورت لزوم به نقاهتگاه است. سپس از نقاهتگاهها در صورت لزوم اعزام به بیمارستان صورت میگیرد تا امروز با ۸۱۰ بیمارستان سرزمین بیمه دی قرارداد داشته و ارایه خدمات از طریق بیمه دی در این بیمارستانها به جامعه مقصد ما ارایه میبشود.
وی با اشاره به خدمات بیمهای او گفت: قرارداد ما با بیمه دی سالانه نزدیک به ۱۱ هزار میلیارد تومان است و جامعه مقصد تحت پوشش ما از خدمات بیمهای منفعت گیری میکنند. لیست انتظار مراکز درمانی که با بیمه دی قرارداد داشتند از ۸ الی ۹ ماه به ۳ الی ۲ ماه افت اشکار کرده است.
معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: این چنین بازپرداخت هزینههای جامعه مقصد از طریق بیمه نیز به روز شده است. تامین وسایل مصرفی جانبازان از ویلچر تا اندام مصنوعی و غیره از دیگر ماموریت های ما است. تامین این اقلام به علت تحریمها بعضی اوقات با مشکل روبه رو میبشود و همانطور که رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز اظهار کرده اند ناچار میشویم داروها و برخی اقلام را به طور چمدانی داخل سرزمین کنیم تعداد بسیاری از این داروها در سرزمین تشکیل نمیبشود و ما از شرکتهای دانش بنیان تقاضا داریم تا در این خصوص ورود کرده و اقلام مصرفی را برای ما تشکیل کنند و ما هم به شرط تایید کیفیت از سوی جامعه مقصد از این شرکتها حمایتخواهیم کرد.
وی
در ادامه گفت: اگرچه برخی از این اقلام در سرزمین تشکیل میبشود، اما مورد منفعت گیری جانبازان نیست و با پیگیریهای صورت گرفته توانسته ایم مجوز واردات و خرید ۳۵ قلم انواع دارو و لوازم توانبخشی مورد نیاز به زمان دو سال بگیریم.
میرزابیگی با اشاره به آموزش ۱۰ هزار نفر به گفتن همراه جانباز او گفت: این افراد در حوزه سلامت و با گفتن ایثار یار و درخصوص والدین شهدا به گفتن سالمندیار به جامعه مقصد ما خدمت خواهند داد. این افراد توسط خانواده و ایثارگر معارفه خواهد شد و یا یک فرد از خانواده و یا فردی است که مورد مطمعن خانواده است.
معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران درمورد پرونده الکترونیک او گفت: مخاطبان بیمه تکمیلی ما نزدیک به یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر می باشند و تا بحال برای یک میلیون و ۴۲۰ هزار نفر از جامعه مقصد بنیاد شهید تشکیل شده است. همه افرادی که در حوزه خدمات بیمهای از ما خدمات دریافت میکنند دارای پرونده الکترونیک خواهند شد. در پرونده الکترونیک این افراد همه موضوعات مرتبط با بیماری این افراد درج شده است. به زودی نیز به سمت نرم افزاری کردن خدمات خواهیم رفت.
وی او گفت: با پیگیریهای صورت گرفته مجوز واردات و خرید ۳۵ قلم انواع دارو و لوازم توانبخشی مورد نیاز به زمان دو سال اخذ شده و این چنین مطرح دارویار در فاز اول برای والدین شهدا انجام شده است.
منبع
More Stories
بنیاد شهید بالاخره مجوز واردات دارو و لوازم توانبخشی گرفت
بنیاد شهید بالاخره مجوز واردات دارو و لوازم توانبخشی گرفت
بنیاد شهید بالاخره مجوز واردات دارو و لوازم توانبخشی گرفت