مقدار مهاجرت فارغ التحصیلان مدارس سمپاد بالا است

میزان مهاجرت فارغ التحصیلان مدارس سمپاد بالا است


به نقل از تجارت‌نیوز، الهام یاوری؛ رئیس سازمان ملی پرورش توانایی های درخشان درمورد این که عده‌ای اعتقاد دارند مدارس سمپاد با عدل آموزشی سازگار نیست، اظهار کرد: اگر به مفهوم دقیق عدل دقت کنیم یعنی دانش‌آموزانی که توانمندی رسیدن به کرسی‌های مورد قیمت علمی را دارند، دستیابی به این مسیر برایشان فراهم باشد و اینها همان افرادی می باشند که در مدارس سمپاد پذیرفتن خواهد شد.

او همین طور گفت: در نبوده است مدارس سمپاد، کرسی‌های مورد قیمت علمی مخصوص افرادی خواهد شد که از آموزش‌های باکیفیت غیرانتفاعی منفعت‌مند خواهد شد و اگر مدارس سمپاد نباشد درصد بالای رتبه‌های کنکور از مدارس غیرانتفاعی می باشند و کمتر از انگشتان یک دست از مدارس نمونه دولتی و دولتی می باشند.

یاوری درمورد رای دیوان عدل اداری برای برگزاری آزمون ورودی در پایه دهم مدارس سمپاد او گفت: در مدارس سمپاد برای دوره متوسطه اول و دوم، جذب دانش‌آموز داریم و افرادی که در آزمون ورودی دوره متوسطه اول پذیرفته خواهد شد طی دوره‌ای ۶  ساله آموزش‌های منسجم دریافت می‌کنند.

او گفت: شکایتی از سازمان ملی پرورش توانایی های درخشان شد که بر پایه آن، دیوان عدل اداری حکم داد برای گذر از دوره متوسطه اول به متوسطه دوم باید مجدد دانش آموزان در آزمون ورودی شرکت کنند و این کار با اعتراض روبه رو شد که با همکاری دیوان عدل اداری مقرر شد دانش‌آموزانی که اکنون در مدارس سمپاد می باشند از آزمون ورودی پایه دهم معاف شوند.

پرداخت بیشتر از نیمی از مطالبات گندم‌کاران_خبردار
ادامه مطلب

امکان تجدیدنظرخواهی در رأی دیوان عدل اداری

رئیس سازمان ملی پرورش توانایی های درخشان او گفت: معتقدیم برگزاری آزمون  در پایه دهم، برنامه‌های تربیتی مدارس سمپاد را مختل می‌کند با این حال ملزم به اجرای رأی دیوان عدل اداری هستیم و آنها به ما انها گفتند راه برای تجدیدنظرخواهی باز است.

وی درمورد تحصیل رایگان دانش‌آموزان دهک یک تا چهار در مدارس سمپاد نقل کرد: امسال دولت به ما قول داد دانش‌آموزان دهک‌های یک تا چهار از پرداخت هزینه‌های تحصیل در مدارس سمپاد معاف باشند، مدارس سمپاد بر پایه مبالغ دریافتی از خانواده‌ها، هزینه‌های جاری خود را فراهم می‌کنند یقیناً در قبل تخفیف‌های خوبی به خانواده‌ها اراعه می‌کردیم با این حال تصمیم دولت، خیال خانواده‌ها را راحت کرد تا اگر جزو دهک‌های یک تا چهار می باشند دلواپس هزینه‌های تحصیل مدارس سمپاد نباشند.

شهریه مدارس سمپاد چه مقدار است؟

رئیس سازمان ملی پرورش توانایی های درخشان در جواب به این سوال که آیا هزینه مدارس سمپاد زیاد بالا است، او گفت: بر پایه مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، مدارس سمپاد باید نیمی از شهریه مدارس غیرانتفاعی را دریافت کنند اما به جهت مراعات حال خانواده‌ها طبق معمول این مبلغ تا یک سوم و حتی کمتر است به گفتن مثال در تهران شهریه مدارس سمپاد حتما از یک سوم شهریه مدارس غیرانتفاعی کمتر است و با اراعه تخفیف به خانواده‌هایی که به دلایل گوناگون نیاز به مساعدت بیشتری دارند تلاش می‌کنیم دانش‌آموزان از دهک‌های پایین تر داخل مدارس سمپاد شوند.

برترین مراکز مالی جهان در سال ۲۰۲۳ کدامند؟
ادامه مطلب

یاوری گفت: با تصمیم دولت امسال ناظر رشد ۴۵ درصدی وجود دانش‌آموزان دهک‌های یک تا چهار در مدارس سمپاد بودیم و این عدد قابل توجهی است.

آخرین و جدیدترین اخبار سیاسی ، اقتصادی،اجتماعی و تکنولوژی، کارگری ، ورزشی، حوادث و سلامتی ایران وجهان را در وب سایت خبردار دنبال کنید.

وی درمورد دلایل شکل‌گیری مدارس سمپاد اصرار کرد: مقصد نخست حمایتاز دانش‌آموزان با ضریب هوشی بالاتری است چون آنها ویژگی‌های مثبت و منفی خاص خود را دارند به گفتن مثال کمال‌گراتر از دیگر دانش‌آموزان می باشند به همین جهت زیاد تر منتقد خواهد شد یا اگر مثالهایی از دانش‌آموزان با توانایی را در کنار خود مشاهده نکننده به غرور کاذب دست اشکار می‌کنند.

رئیس سازمان ملی پرورش توانایی های درخشان در ادامه گفت: مقصد دوم، تحقق عدل آموزشی است؛ در سال جاری از ۴۰ رتبه برتر کنکور ۱۵ نفر جزو مناطق دو و سه آموزشی یعنی مناطق کم برخوردار بودند و ۱۴ نفر آنها، دانش‌آموز مدارس سمپاد بودند در حقیقت سمپاد مسیری برای ورود دانش‌آموزانی است که توانایی مالی کافی برای ورود به مدارس غیردولتی ندارند یا در منطقه‌ای زندگی می‌کنند که مدرسه غیرانتفاعی برتر وجود ندارد؛ سومین مقصد نیز پرورش افراد نخبه برای ساخت آینده سرزمین است.

نگاهی به گران ترین موتورسیکلت های بازار جهانی + اینفوگرافیک_خبردار
ادامه مطلب

وی در جواب به این سوال که اگر قرار است فارغ‌التحصیلان مدارس سمپاد جزو اندوخته‌های سرزمین باشند بعد چرا باید هزینه تحصیل پرداخت کنند، گفت: مدارس سمپاد اصلا بودجه دولتی ندارند یقیناً ساختمان و مکان مدرسه متعلق به دولت است و تعداد بسیاری از مدارس از نیروهای رسمی آموزش و پرورش منفعت گیری می‌کنند اما در برخی موارد، معلمان از هزینه جاری مدرسه هزینه خود را دریافت می‌کنند.

یاوری در ادامه گفت: ما علاقه‌مند هستیم که مسئولان به ما پشتیبانی کرده و بودجه بیشتری تعلق دهند اما باید به مقدورات سرزمین دقت کرد؛ هم‌اکنون آموزش و پرورش محدودیت نیرو و بودجه دارد یقیناً تلاش می‌بشود که هیچ دانش‌آموزی به علت محدودیت اجتماعی از خدمات مدارس سمپاد بازنماند.

رئیس سازمان ملی پرورش توانایی های درخشان او گفت: ۷۰۰ مدرسه سمپاد در دوره متوسطه اول و دوم در سرزمین داریم که نزدیک به ۱۳۰ هزار دانش‌آموز دارند این چنین در هر شهری که ۳ هزار دانش‌آموز در پایه ششم و نهم دارند، موظف به تأسیس مدارس سمپاد هستیم.

آموزش و پرورش برای فراهم معلم مدارس سمپاد را در برتری قرار می‌دهد

وی درمورد افتمعلم در مدارس سمپاد او گفت: مناطق آموزش و پرورش به ما لطف دارند و مدارس سمپاد را در برتری تخصیص معلم قرار خواهند داد به این علت مدرسه بدون معلم نداریم یقیناً کیفیت متفاوت است، همانطور که دانش‌آموزان طیفی متغیری از زیاد قوی تا نسبتا قوی می باشند در رابطه معلمان نیز اینگونه است و کیفیت ها متفاوت است.

عملیات مشترک ایران و پاکستان در نقطه صفر مرزی علیه قاچاقچیان/ علت سفر عراقچی به پاکستان اشکار شد؟_خبردار
ادامه مطلب

منفعت گیری از راه حلهای دوپینگی برای ورود به مدارس سمپاد

یاوری درمورد خطای آزمون ورودی مدارس سمپاد نقل کرد: هر آزمون، خطایی دارد و امکان پذیر دانش‌آموزان خوبی باشند که در روز آزمون به دلایل گوناگون کارکرد مساعد نداشته باشند یا این که دانش‌آموزان بدون توانایی کافی در روز آزمون با راه حلهای متفاوت دوپینگی داخل مدارس شوند اما تعداد این افراد اندک است.

مسئولانی که برای ورود به مدارس سمپاد خواست می‌کنند!

وی پافشاری کرد: به هیچ گفتن، فردی با خواست داخل مدارس سمپاد نمی‌بشود و تنها ملاک آزمون ورودی است؛ از مسئولان گوناگون در قسمت‌های گوناگون که قوانین ما را نمی‌شناسند، انواع خواست‌ها را داریم حتی برخی افراد حاضرند مبالغ هنگفتی را پرداخت کنند تا فرزندشان داخل مدارس سمپاد بشود اما حتی به یک مورد هم جواب مثبت ندادیم.

یاوری در جواب به این سوال که اکنون فارغ‌التحصیلان مدارس سمپاد در کجا می باشند، او گفت: متاسفانه با دقت به خلا قانونی که وجود دارد، آموزش و پرورش سپس از آخر دوره دبیرستان، مسئولیتی در روبه رو دانش‌آموزان مدارس سمپاد ندارد به همین علت پایگاه‌های اطلاعات ما، آمار موثقی در این مورد ندارند و نمی‌توانم بگویم چند درصد فارغ‌التحصیلات مدارس سمپاد در سرزمین می باشند یا چه مسئولیتی دارند.

مقدار مهاجرت فارغ التحصیلان مدارس سمپاد بالاست!

رئیس سازمان ملی پرورش توانایی های درخشان در ادامه گفت: بر پایه مثالهای آماری، مهاجرت در بین فارغ التحصیلان مدارس سمپاد شبیه هر جمع نخبگانی دیگر در سرزمین بوده و بالا است اما همان درصدی که داخل ایران باقی می‌همانند در مسئولیت خود در حوزه‌های متفاوت از ادبیات و هنر تا علم و تکنولوژی و پزشکی، اثرگذار می باشند.

پیش بینی بورس هفته اول آبان (اینفوگرافیک) – تجارت‌نیوز
ادامه مطلب

وی در جواب به این سوال که مقصد شما پرورش اندوخته‌ها برای آینده سرزمین است اما با درصد بالایی از مهاجرت آنها روبه رو هستید آیا این در تناقض با اهداف شما نیست، او گفت: بله همینطور است و علت عمده این مشکل، شکافی است که در سال‌های قبل بین مدارس سمپاد با بنیاد نخبگان و وزارت علوم تشکیل شد یقیناً گفتگوهایی را با بنیاد نخبگان داشتیم تا دانش‌آموزان سپس از فارغ التحصیلی از مدارس سمپاد داخل دانشگاه دانش‌پژوهان جوان شوند و بعد از تحت پوشش برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان قرار بگیرند.

۱۰۰ درصد فارغ التحصیلان مدارس سمپاد در کنکور پذیرفته نمی‌شوند

یاوری در جواب به این سوال که آیا ۱۰۰ درصد فارغ‌التحصیلان مدارس سمپاد در کنکور پذیرفته خواهد شد، او گفت: خیر! اینگونه نیست به هرحال دانش‌آموزان در طول زمان، انگیزه درس خواندن خود را از دست خواهند داد و تیزهوش بودن به هیچ گفتن برای پیروزی کافی نیست و نیاز است همراه با تلاش و تلاش باشد یقیناً ۶۵ درصد مدال‌آوران جهانی در المپیادهای جهانی علمی از دانش‌آموزان مدارس سمپاد می باشند این چنین نزدیک به ۷۰ درصد رتبه‌های تک رقمی و زیر ۳ هزار کنکور، دانش‌آموزان مدارس سمپاد می باشند.

 





منبع :


تسنیم







منبع